Λίγα λόγια για τις εκδόσεις ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Οι εκδόσεις ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ είναι δημιούργημα της εταιρείας ΔΟΜΗ Ο.Ε. η οποία δραστηριοποιείται από το 1981 μέχρι και σήμερα στο χώρο της Επικοινωνίας και των Γραφικών Τεχνών.
Αρχονταρίκι σημαίνει “ο χώρος του μοναστηριού ο οποίος προορίζεται για την υποδοχή και την περιποίηση των επισκεπτών”.
Οι εκδόσεις μας ξεκίνησαν το 2005 με έναν και μοναδικό στόχο: να αποτελέσουν ένα ξεχωριστό “Αρχονταρίκι”, το οποίο αυτή τη φορά δεν θα υποδέχεται επισκέπτες, αλλά αναγνώστες! Αποφεύγοντας τα ονόματα με τις πολλαπλές εκδόσεις, φιλοξένησε συγγραφείς οι οποιοι μπορεί να μην διαφημίζονται, αλλά έχουν να καταθέσουν δοκίμια τα οποία συζητήθηκαν για την εποικοδομητική τους προοπτική.
Οι Ανθρώπινες σχέσεις, η Ψυχολογία, η Παιδαγωγική, η Θεολογία, η Πατερική αναζήτηση και οι Κοινωνικοί προβληματισμοί οριοθετούν την μικρή μέχρι τώρα πορεία του εκδοτικού μας οίκου.
Για αυτό που μπορούμε να καμαρώνουμε, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, είναι η εξειδίκευσή μας σε θέματα Οικογένειας, Σχέσεων και Αγωγής των παιδιών.
Από την πλευρά μας απευθύνουμε σε όλους μια “πρόσκληση φιλοξενίας στους καιρούς της αφιλίας”, με την ελπίδα, η κάθε σελίδα να μας φέρει όλους πιο κοντά!
Oι Εκδόσεις “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

[ovic_products product_style=”8″ product_image_size=”custom” product_custom_thumb_width=”250″ product_custom_thumb_height=”350″ target=”on_new” per_page=”5″ boostrap_rows_space=”rows-space-0″ boostrap_bg_items=”15″ boostrap_lg_items=”15″ boostrap_md_items=”12″ boostrap_sm_items=”12″ boostrap_xs_items=”12″ boostrap_ts_items=”12″ taxonomy=”” hidden_markup_01=”” ovic_custom_id=”ovic_custom_5f0ea0b04c99e” hidden_markup_desktop=”” hidden_markup_laptop=”” hidden_markup_tablet=”” hidden_markup_ipad=”” hidden_markup_mobile=””]