Ήταν μια βραδυά από αυτές που συνήθως λέμε, “δεν θα την ξεχάσω ποτέ!”. Στο πανέμορφο νεοκλασσικό κόσμημα της πόλης του Πειραιά, στη Δημοτική Πινακοθήκη, στο Παλιό Ταχυδρομείο, όλα ταίριαξαν αρμονικά στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Λεβέντη “ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ” των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016. Σκέψεις με νόημα, αναλύσεις βαθυστόχαστες, μελωδίες από το πιάνο, γλυκές φωνές, όλα αυτά μαζί σε μια βραδυά που θύμιζε γαλήνη, σοφία και αρχοντιά. Πραγματικά, μόνο ένας τέτοιος χώρος θα μπορούσε να φιλοξενήσει μηνύματα που εκπορεύονταν από τις σελίδες του Μιχάλη Λεβέντη!

Για το βιβλίο μίλησαν ο Ηλίας Λιαμής, Δρ. Θεολογίας, Καθηγητής Μουσικής και ο Δημήτρης Μπαλτάς, Δρ Φιλοσοφίας, Συγγραφέας.

 

Αποσπάσματα από το βιβλίο ζωντάνεψε η Αγγελική Λεβέντη και μελοποιημένα ποιήματα του συγγραφέα απέδωσε στο πιάνο ο Γιώργος Σταφανάκης, ενώ τραγούδησαν η Ειρήνη και η Κατερίνα Βερυκίου.

Στο χαιρετισμό του ο Μιχάλης Λεβέντης, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην έκδοση του βιβλίου, με πρώτη τη συγγραφέα Μάρω Βαμβουνάκη η οποία και προλόγισε το βιβλίο.

Την εξαιρετική από κάθε άποψη εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος των εκδόσεων “Αρχονταρίκι” Νίκος Δ. Σαμπαζιώτης.

 

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=rERMuxIp0uQ

Tags: