Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Συνάντηση Φιλαναγνωσίας που διοργανώθηκε από τη Σχολή Χατζήβεη το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα δημιουργικό κλίμα φιλαναγνωσίας και η ανταπόκριση των γονέων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή! Οι μικροί επισκέπτες της εκδήλωσης συναντήθηκαν με 20 γνωστούς συγγραφείς που πραγματοποίησαν διαδραστικές δραστηριότητες με αφορμή τα βιβλία τους και έφυγαν ενθουσιασμένοι και με πολύ κέφι για διάβασμα! Παράλληλα γονείς και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα σεμινάρια που έδωσαν νέα προοπτική στα θέματα που πραγματεύτηκαν.

Κατά τη διάρκεια της 2ης αυτής συνάντησης φιλαναγνωσίας και με αφορμή τα 80 χρόνια από την ίδρυση του σχολείου από τη Μικρασιάτισα ιδρύτρια και τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, έγινε η βράβευση του συγγραφέα Γιώργου Παπαθανασόπουλου για τη συγγραφή του ιστορικού μυθιστορήματος “ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ” ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ (1914-1922) των εκδόσεων “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ”.

Η κα Χατζήβεη με θερμά λόγια συνεχάρη τον συγγραφέα για “το εξαίρετο λογοτεχνικά αλλά και πολύτιμο ιστορικά βιβλίο του” και του πρόσφερε τιμητική πλακέτα.

Tags: