Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 στον Πειραιά η επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Εκπαιδευτικού και Συγγραφέα κ. Ηλία Λιαμή.

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς και οι εκδόσεις “Αρχονταρίκι” υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, οργάνωσαν εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το βιβλίο με τίτλο “Δυο στάλες κουράγιο για συντρόφους και γονείς”.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Πειραιώς Αρχιμ. Νήφων Καπογιάννης. Στη συνέχεια ο Δημοσιογράφος και Διευθυντής Προγράμματος Ραδιοφωνικού Σταθμού “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 fm” κ. Λυκούργος Μαρκούδης με γλαφυρό τρόπο αναφέρθηκε στην αξία που περικλείει το βιβλίο του κ. Λιαμή. Ακολούθως ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Πυργου, Ηρακλείου Κρήτης π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλους (Λίβυος), με τρόπο μοναδικό που τον χαρακτηρίζει και στην γραφή και στο λόγο, παρουσίασε λίγα από τα πολλά σημεία του βιβλίου που θα εντυπωσιάσουν τον αναγνώστη!

Κλείνοντας την πανέμορφη βραδυά, ο Συγγραφέας του βιβλίου συγκίνησε με τις ευχαριστίες και την προσωπική του κατάθεση, για το λόγο και τον τρόπο που δημιούργησε αυτό το βιβλίο του!

Την εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος των εκδόσεων κ. Νίκος Δ. Σαμπαζιώτης.

Ήταν μια παρουσίαση βιβλίου που ξέφευγε από τις δεδομένες δομές με ατμόσφαιρα ζεστή, οικογενειακή και ευχάριστη!

 

Φωτ.: Γιώργος Ν. Γαρμπής

 

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=W5TNJBb0fws

Tags: