Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Εκκλησιαστικού Βιβλιοπωλείου ΑΓΙΟΝΗΣΟΣ, στην Πάνω Δευτερά Λευκωσίας, Εκδήλωση-Συζήτηση με αφορμή το νέο βιβλίο του π. Αντωνίου Καλλιγέρη με τίτλο, “ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, δίνοντας ελπίδα στον γάμο” των εκδόσεων “Αρχονταρίκι”.

Ο π. Αντώνιος Καλλιγέρης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κάθε γάμος είναι μια μοναδική περιπέτεια, γεμάτη προσδοκίες, όνειρα, δυσκολίες, συχνά και απογοητεύσεις. Την αρχική απόφαση για δέσμευση μιας ολόκληρης ζωής, έρχονται να αμφισβητήσουν οι αντιξοότητες της καθημερινότητας αλλά και οι σειρήνες της εποχής. Ο π. Αντώνιος ολοκλήρωσε την ομιλία του προτείνοντας τρόπους ανανέωσης και δρόμους εξόδου από τις καταστάσεις που παγιδεύουν δύο ανθρώπους και δεν τους επιτρέπουν να χαρούν την εξέλιξη της σχέσης τους και του εαυτού τους.

Όσο για το βιβλίο του, ανέφερε ότι “αξίζει να το διαβάσουν όσοι δεν έχουν πάψει να ελπίζουν και αντέχουν ακόμη να αναζητούν την ολοκλήρωσή τους μέσα από την αγάπη και την οικογένεια”.

Την εκδήλωση, την οποία οργάνωσε το βιβλιοπωλείο ΑΓΙΟΝΗΣΟΣ της Ι.Μ. Ταμασού, χαιρέτησε με θερμά λόγια ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Tags: