Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Caravel και στα πλαίσια της 8ης Έκθεσης Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννου Κ. Κορναράκη με τίτλο “ΜΑΡΤΥΡΙΟ, ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ” των εκδόσεων ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ.

Σε μια πολλή ζεστή ατμόσφαιρα, οι συντελεστές της παρουσίασης κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν και να παρουσιάσουν τις σελίδες του βιβλίου, ενός βιβλίου που ενώ αναφέρεται στον πόνο, στις ασθένειες, στις θλίψεις και τις δοκιμασίες, παρ᾽ όλα αυτά, αποπνέει ελπίδα!

Τα μαρτύρια, με μικρό ή μεγάλο Μ, καθημερινά συνοδεύουν τη ζωή μας. Στόχος του βιβλίου, η κατάκτηση των απρόσιτων κορυφών του Γολγοθά και της Ανάστασης. Ένα βιβλίο, γραμμένο όχι θεωρητικά, αλλά βιωματικά!

Για το βιβλίο μίλησαν:

Ο π. Χριστόδουλος Μπίθας, Θεολόγος-Συγγραφέας, ο Κωνσταντίνος Ι. Κορναράκης, Αν. Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Δημήτρης Κ. Κούκης, Θεολόγος, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής.

 

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/enploeditions.gr/videos/454191085449570/

Tags: