Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο της 10ης Έκθεσης Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου στο ξενοδοχείο Caravel, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Φαίδωνα Καλοτεράκη «Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ιστορίες για μια ζωή αλλιώς», των εκδόσεων «Αρχονταρίκι».

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο Δρ Θεολογίας, Μουσικός και Εκπαιδευτικός κ. Ηλίας Λιαμής και ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Φαίδωνας Καλοτεράκης.

Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα όπως ακριβώς ταίριαζε στο περιεχόμενο του βιβλίου, οι ομιλητές τόνισαν την αξία της αγάπης που «στο τέλος πάντα κερδίζει, πάντα νικά!». Ένα βιβλίο με μικρές ιστορίες για μια ζωή αλλιώς, ζωή αγαπητική, ζωή ανατρεπτική πέρα από συμβατικότητες και καθωσπρεπισμούς που κρύβουν την αληθινή αγάπη και κλέβουν τη χαρά της!

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε χαρακτηριστικά ότι μέσα στις σελίδες του βιβλίου είναι κρυμμένη μια πρόσκληση. Μια πρόσκληση για όσους ακόμη δεν κουράστηκαν να αναζητούν τη χαρά της αγάπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο συνοδεύεται από CD το οποίο περιέχει τραδούδια σε στίχους και μουσική του Φαίδωνα Καλοτεράκη και κάθε τραγούδι αναφέρεται στο αντίστοιχο κεφάλαιο του βιβλίου.

Φωτογραφίες: Γιώργος Ν. Γαρμπής

Tags: