Μια ξεχωριστή βραδυά έζησαν οι Πειραιώτες την Τρίτη 7 Απριλίου! Η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά και οι εκδόσεις ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ οργάνωσαν στην αίθουσα τελετών της Ιωνιδείου Σχολής, εκδήλωση με θέμα “Πάσχα στ᾽ Άγιον Όρος”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή σχετικού video και στη συνέχεια τους παρευρισκομένους χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ακολούθως ο κ. Κων. Ζουρδός εκ μέρους της Διεύθυνσης Παιδείας καλωσόρισε τους ομιλητές οι οποίοι παρουσίασαν το βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προικοννήσου κ. Ιωσήφ με τίτλο “ΠΑΣΧΑ ΣΤ᾽ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ”.

Πρώτος μίλησε ο Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Κρητικός, Ηγούμενος του Ιερού Ησυχαστηρίου “Αναστάντος Χριστού” και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Λυκούργος Μαρκούδης, Διευθυντής Προγράμματος του Ραδιοφωνικού Σταθμού “ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ”.

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Αρχιμ. Νήφων   Καπογιάννης.

Κατόπιν, ο συντονιστής της εκδήλωσης κ. Παναγιώτης Φραγκάκος, Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς κάλεσε τον συγγραφέα του βιβλίου Σεβασμιώτατο κ. Ιωσήφ, ο οποίος εξέφρασε τις πιο θερμές του ευχαριστίες τόσο προς τη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου, όσο και στις εκδόσεις ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ για τη διοργάνωση της πετυχημένης αυτής εκδήλωσης.

Την εξαιρετική βραδυά έκλεισε η Διευθύντρια Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά κυρία Σωτηρίου.

Παρέστησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στέφανος Χρήστου, ο Βουλευτής κ. Νεράντζης, ο τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Κουβάτσος κ.ά.

Tags: