Όπως και τις προηγούμενες 5 χρονιές, έτσι και φέτος, στη Θεσσαλονίκη οι εκδόσεις «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» είχαν εντυπωσιακή παρουσία!

Συγκεκριμένα, το τριήμερο 5, 6 και 7 Μαΐου 2023 κατά τη διάρκεια της 19ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου, στο περίπτερο συνεργασίας των εκδόσεων «ΕΝ ΠΛΩ», παρουσιάστηκαν τρία νέα βιβλία των εκδόσεων «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» με εξαιρετική συμμετοχή κόσμου!

Τα βιβλία, με τη σειρά που παρουσιάστηκαν, ήταν:

  1. ΕΙΧΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, με ομιλητές τούς Ελευθέριο Ελευθεριάδη, Ψυχολόγο και Ηλία Λιαμή, Δρ Θεολογίας-Μουσικοπαιδαγωγό-Συγγραφέα.
  2. ΚΑΡΔΙΑ… Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ, με ομιλητές τούς Αρχιμ. Βαρνάβα Γιάγκου, Υπεύθυνο Νεότητος Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και Ηλία Λιαμή, Δρ Θεολογίας-Μουσικοπαιδαγωγό-Συγγραφέα.
  3. Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ, με ομιλητές τούς Φαίδωνα Καλοτεράκη, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θεραπευτικών Κοινοτήτων και Ηλία Λιαμή, Δρ Θεολογίας-Μουσικοπαιδαγωγό-Συγγραφέα. Τραγούδια από το cd που συνοδεύει το βιβλίο, απέδωσε ο συγγραφέας, συνθέτης και στιχουργός Φαίδωνας Καλοτεράκης με τους μουσικούς Φίλιππο Μποτώνη και Στέφανο Καλοτεράκη.

Τις παρουσιάσεις συντόνισε ο εκδότης των εκδόσεων «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» Νίκος Δ. Σαμπαζιώτης.

Βιβλία τα οποία προσπαθούν να εισέλθουν στην καρδιά του αναγνώστη χρησιμοποιώντας έναν λόγο βιωματικό και σύγχρονο! Βιβλία για τους νέους και βιβλία με μικρές καθημερινές ιστορίες, εξομολογήσεις των συγγραφέων που δεν διστάζουν να τις μοιραστούν μαζί μας!

Tags: