Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, οι Κερκυραίοι έδωσαν βροντερό παρόν και κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019. Την ημέρα αυτή πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια της Σχολής Γονέων, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του π. Θεμιστοκλή Μουρτζανού,  Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, με τίτλο “ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΖΟΥΜΕ… ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!” των εκδόσεων “Αρχονταρίκι”.

 

Την εκδήλωση προσφώνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος. Για το βιβλίο μίλησαν η ψυχολόγος κα Αντιγόνη Τσιλιμπάρη, η πρεσβυτέρα Σταματία Βλάχου-Μπογδάνου, διαιτολόγος και ο συγγραφέας του βιβλίου π. Θεμιστοκλή Μουρτζανού.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν η Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργος Μαχειμάρης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης  Ιονίων Νήσων κ. Πέτρος Αγγελόπουλος, ενώ παρέστησαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Μεταλληνός και από την Ελληνική Αστυνομία ο κ. Σπύρος Αλαμάνος.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής και η χορωδία του κ. Γιώργου Λαδοβρέχη, ενώ την παρουσίαση είχε ο υπεύθυνος των εκδόσεων “Αρχονταρίκι” κ. Νίκος Δ. Σαμπαζιώτης.

 

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=KzDbOJdKa2g+feature%3Dshare+fbclid%3DIwAR2bZfpHOzDyPBMTRUb2fp6xqFe6yji5ae7sM-6Q-pnFRrCoWItNuWqu5tc

Tags: