Ο συγγραφεύς γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και εδίδαξε στις Σχολές Τεχνικής Εκπαιδεύσεως “Ο Απόστολος Παύλος”, στην Μεταπτυχιακή Σχολή Οικιστικής και στην Σχολή Ικάρων. Υπήρξε Ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στα Πανεπιστήμια Κορνέλλ και Περντιού στην Αμερική.

Ήταν μέλος της Εφορείας της Χριστιανικής Φοιτητικής Ενώσεως, την οποία και εξεπροσώπησε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Χριστιανικών Νεολαιών στην Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της Χριστιανικής Ενώσεως Επιστημόνων, υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως και μέλος της Ομάδος που εξεπροσώπησε την Ένωση στην Πανορθόδοξο Προσύνοδο της Ρόδου.

Υπήρξε οργανωτής των σεμιναρίων του ΕΛΚΕΠΑ “Πληροφορική στον Χώρο της Εκκλησίας” και “Πληροφορική στον Χώρο της Θεολογίας”, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και με Μητροπόλεις και Ιερές Μονές και σημαντικά θεολογικά κέντρα του εξωτερικού.

Εργάστηκε ως οργανωτής και συντονιστής διεθνούς Προγράμματος Ερεύνης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, με θέμα την Ερμηνεία της θ. Λειτουργίας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Ορθόδοξο χώρο. Το Πρόγραμμα περιλάμβανε τις συμμετοχές των Θεολογικών Σχολών των Πανεπιστημίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Μόσχας, καθώς και θεολογικές Ακαδημίες Κολιμπάρι (Κρήτης) και Μπάλαμαντ (Συρίας). Για το Πρόγραμμα είχαν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον Μητροπόλεις, Ιερές Μονές και θεολογικά κέντρα της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Είναι πατέρας 5 παιδιών. Μένει στο Χαλάνδρι και ανήκει στην Ενορία του Αγίου Παντελεήμμονος Χαλανδρίου.

Tags: